Koningsdag in Emmen. Laot’n we mekaor gien zwienen om de keet jaog’n
Destructie als discours-podcast. Luisteren hoe je een kunstwerk kunt beschadigen

Muziekkoepels in Nieuw- Zeeland, Griekenland en Baskenland

Muziekkoepel Queenstown Nieuw Zeeland

Post van Albertien Klunder, in mijn omgeving beter bekend als de dichter Suze Sanders. Klunder heeft te maken met familie-uitbreiding down under en stuurde vanuit Nieuw-Zeeland een foto van een muziekkoepel in de Botanische Tuinen van Queenstown. Eerder stuurde ze al een foto van koepel in Blenheim, dat eveneens in Nieuw-Zeeland blijkt te liggen.

Muziekkoepel Blenheim Nieuw Zeeland 1
Het overkomt mij vaker dat mensen mij foto’s van muziekkoepels sturen voor mijn immer groeiende verzameling. Zoals Jan Schlimbach vanaf Corfu in Griekenland. Dank daarvoor.

Corfu Foto Jan Schlimbach
Zelf was ik overigens onlangs in Baskenland waar ik maar liefst acht ‘musika kioskoak’ aantrof. Zie daarvoor deze link.