Mattheüs 2:1-8
Iets met geringe middelen ingewikkeld maken

Een stille vriend

Meta Platforms
Sinds enige tijd verspreid ik minder stukken van Woest & Ledig via Facebook. Dit bij wijze van experiment, om erachter te komen wat het verband is tussen Facebook en bezoekers aan Woest & Ledig. Inmiddels weet ik dat een kwart van de Woest & Ledig-bezoekers via ondergrondse gangen van het conglomeraat Meta Platforms binnenwandelen. Ze zijn van harte welkom.

Het vreemde is dat ik tijdens mijn stille Facebook-periode veel meer vriendschapsverzoeken ontvang dan in de actieve tijden. Geen voorstellen, maar verzoeken. En dan niet van buitenlandse mannen en vrouwen van wie volstrekt onduidelijk is wat zij in mij zien, maar van mensen die bevriend zijn met mensen met wie ik bevriend ben. Deugdelijk lui misschien.

Kan het zijn dat ook Meta Platforms een experiment is begonnen? Of wordt juist mijn zwijgen op prijs gesteld? Tijd voor nieuw onderzoek.