Over Controversiële diersoort van Rigter & Baljon
Sarah Carlier in fotogalerie Noorderlicht

Cultuurpodcast 'Hooggeëerd publiek'

Hooggeëerd publiek Podcast‘De regen ratelde op het dak, het geluid viel uit, de batterij van de scootmobiel was niet goed opgeladen, het zat ons niet echt mee.’ Acteur Chris Koopman vertelt in de nieuwste aflevering van Hooggeëerd publiek over de opnames van het laatste deel van Missie Márquez.

De theatrale vertaling van Honderd jaar eenzaamheid eindigde door corona als long take: een film in één shot. Verder in deze aflevering: waarom een kinderboekenweekgeschenk van de auteurs van De waanzinnige boomhut wel of niet een goed idee is, columnist Asing houdt zijn gefluit in bij West Side Story, de muzikale adventskalender van het Margaretha Consort klinkt, presentator Joep van Ruiten buigt zich over eindejaarslijstjes en Marlene Bakker en co-presentator Kirsten van Santen raadt Doutzen Kroes aan om Lize Spit te lezen.

Hooggeëerd publiek is dé cultuurpodcast van het Noorden, gemaakt door Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. De nieuwste aflevering is te beluisteren op dvhn.nl, lc.nl, via je favoriete podcastapp. Tips of opmerkingen? Mail naar: [email protected].