In de studio met MAM
Iemandsland in tien liedjes en een 'boek'

Jelle Brandt Corstius bij de mensen thuis

Jelle Brandt CorstiusUit een persbericht van Biblionet Drenthe:

'Woensdag 24 november interviewt Joep van Ruiten schrijver en programmamaker Jelle Brandt Corstius. De bibliotheken aangesloten bij Biblionet Drenthe organiseren dit interview in het kader van de campagne ‘Nederland Leest’. Jelle Brandt Corstius wordt geïnterviewd over zijn vele boeken en reizen. Het interview is gratis online vanuit huis bij te wonen.

Jelle Brandt Corstius (1978) is ook wel bekend als 'de minst saaie Nederlandse reisschrijver'. Hij is niet alleen auteur van meerdere succesvolle boeken, maar is ook programmamaker, regisseur en presentator. Jelle heeft jaren in de VS en in Moskou gewoond. Hij schreef onder andere Rusland voor gevorderden, Universele reisgids voor moeilijke landen, Van Bakoe tot Batoemi - Een gids voor de Kaukasus en As in tas. Daarnaast maakte hij vele reportages, zoals De Bergen achter Sotsji en Grensland. Als regisseur werkte Jelle Brandt Corstius mee aan Tokidoki met Paulien Cornelisse. In 2010 en 2011 presenteerde hij Zomergasten.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor het online bijwonen van het interview. Aanmelden kan via deze link. Het interview begint om 20.00 uur.'