Zeven redenen om Folly Art Norg te bezoeken
Onze nieuwe huisdichteres

Uitmuntende Drentse bouwprojecten gezocht

Heldenhof Emmen Van Ringen Architecten
ArchitectuurPunt Drenthe is voor de uitreiking van de Drentse ArchitectuurPrijs 2021 op zoek naar 'uitmuntende, geslaagde bouwprojecten' die tussen 1 mei 2018 en 1 september 2021 in Drenthe zijn gerealiseerd.

Het betreft projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw en/of landschapsarchitectuur die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de leefomgeving. De beste projecten dingen naar een publieksprijs en een prijs van een vakjury. Beide winnaars worden op 25 september 2021 bekend gemaakt. Inzenden kan t/m 31 augustus via deze link.

De vorige winnaars waren Brede School De Twingel in Dwingeloo (vakjury), een ontwerp van De Zwarte Hond in Groningen en de Schaapskooi in Ruinen (publieksprijs), naar een ontwerp van Architektenburo Van Ruth in Dwingeloo.

Bovenstaande foto is gemaakt aan de Van Schaikweg in Emmen waar Geveke Bouw uit Eelde naar een ontwerp van Van Ringen Architecten in Groningen bouwt aan de Heldenhof. De eerste fase is opgeleverd, fase twee is verkocht. Alles in de oostblokstijl die in Emmen een glorieperiode doormaakt.