De muziekkoepels van de gemeente Sluis
Leest Jack van Marilynne Robinson

Ernest, Ronit en Klaas spreken tot u via de Hemel

Ernest van der Kwast Foto Stephan VanfleterenNog een weekje wachten en dan is weer tijd voor het wonder: drie schrijvers die via De Literaire Hemel in uw leven verschijnen. Gewoon thuis in de woonkamer, in bed en of waar dan ook.

Annette Timmer en Joep van Ruiten praten vrijdag 11 december met Ernest van der Kwast (foto Foto Stephan Vanfleteren) over zijn roman Ilyas, met Klaas Knooihuizen over zijn debuut Geel is de kleur van de zomer en met Ronit Palache over Bange mensen stellen geen vragen, een boek waarin Renate Rubinstein (1929-1990) centraal staat.

Wie zich voor 11 december 17.00 uur via livestream@literairehemel.nl aanmeldt, krijgt een link waarmee de gesprekken via een livestream zijn te volgen. Een dag later zijn gesigneerde exemplaren van de besproken boeken te koop bij boekhandel Van der Velde Assen.

U kunt uw betrokkenheid bij De Literaire Hemel laten blijken door een donatie. Uw gift maakt het mede mogelijk om schrijvers, die soms al maanden het contact met hun lezers kwijt zijn en daardoor ook een deel van hun inkomen, te blijven uitnodigen: NL47 INGB 0009 0669 28 t.n.v. Stichting De Literaire Hemel.