Openingsfeest Emmen vraagt om vervolg
Cougets en boonen te koop

De Schreeuwende Vrouw over Van Goede Grond

Van Goede GrondCultureel café De Schreeuwende Vrouw staat vrijdagavond 16 september in het teken van Van Goede Grond. Wat heeft Emmen als culturele gemeente van Drenthe in 2015 en 2016 opgeleverd? En misschien wel belangrijker: is de bodem vruchtbaar gemaakt voor de toekomst?

Journalist Joep van Ruiten praat daarvoor met onder anderen projectleider Susan Hoexum, verantwoordelijk wethouder Bouke Durk Wilms, Co Patist van festival Full Colour en Wytze Bouma van het Erfgoed Netwerk Emmen.

Voorts is er aandacht voor de presentatie van De Canon van Emmen, één van de honderd projecten die tijdens Van Goede Grond is ontstaan. Daarnaast staat wederom een column van Gerwin Groote op het programma en is er muziek, dit keer van Leon Moore & co. Uiteraard is er voor het publiek alle ruimte om te reageren en mee te praten.

Presentator is Mieke Kluivers. Het cultureel café in de bibliotheek aan het Noorderplein is de vijfde in een reeks die mogelijk wordt gemaakt door Emmen als Culturele Gemeente van Drenthe 2015/2016, Dagblad van het Noorden, Bibliotheek Emmen en Filmhuis Emmen.

De entree voor het cultureel café is gratis. Bezoekers mogen middels een vrije gift na afloop bepalen wat kunst en cultuur in Emmen hen waard is. Aanvang 19.30 uur. Reserveren kan via [email protected].