PeerGroup en Het Houten Huis in Eelderwolde
Steeds meer gedichten in de etalages van Emmen

Langstraat, Zoutelande

Muziekkoepel Zoutelande 2
In mijn vrije tijd verzamel ik muziekkoepels. Dat wil zeggen: als ik ergens in den vreemde verkeer, kijk ik uit naar bouwsels met podia in de publieke ruimte waarop muziek gemaakt kan worden (wat vrijwel zelden gebeurt, maar dat is een ander verhaal). En dan maak ik een foto van zo'n muziektent, muziekpaviljoen, muziekkiosk of hoe ze ook genoemd worden.

De teller staat op 74, waardoor ik inmiddels mag spreken van de grootste verzameling muziekkoepels in Nederland. Wie meer locaties weet, mag zich melden. Graag met vermelding van plaats en straatnaam. Bovenstaande foto is afgelopen week gemaakt in de provincie Zeeland aan de Langstraat in Zoutelande.