Weerzien in Dierenpark Emmen
Nederlandse IJslandschappen 1

O, kom er eens kijken: Blau Hynder in Emmen

Cleo & Lex In EmmenTheatergezelschap Blau Hynder toert komende maanden door het Noorden met de muziektheatervoorstelling Cleo & Lex. Bijzonder aan het stuk is dat in huiskamers wordt gespeeld, steeds voor een klein publiek van maximaal dertig personen.

Op zaterdag 16 januari staat Blau Hynder in Emmen. Kaarten kopen kan via deze link.

Uit het persbericht:

"De aan lager wal geraakte superster Cleo strandt bij haar grootste fan, Lex. Zij laat zich verleiden tot zijn grootste wens: samen een intiem thuisconcert geven voor genodigden. Op de avond zelf laat Cleo het afweten. Lex probeert alles om haar toch zo ver te krijgen. Het publiek druppelt immers al binnen.

Beide hoofdpersonen spelen, vechten, zingen en musiceren. Op de tonen van jazz, pop en moderne muziek verliezen ze zich in weemoed, zelfbeklag en adoratie. Maar terwijl de avond vordert, houdt Cleo nog altijd voet bij stuk…

Livemuziek en spel van Julia van de Graaff (Zeeuwse Vrouwen en Restaurant Amore) en Anne Zwaga (Hurt like Hell en Ghost Track). Teksten van Simon Weeda (Ik vertel het graag zo en Nobody Home) en regie van Dick Hauser (o.a. Hauser Orkater)."