Heul veul Dreents, voor iedereen die lezen kan
De Schreeuwende Vrouw ontvangt Adri de Fluiter

Alweer opmerkelijke gasten in Kolkende Taal

In de bibliotheek van Assen wordt al tijden voor een select publiek en een aantal televisiecamera's het praatprogramma Kolkende Taal opgenomen. In de culturele talkshow laat presentatrice Diana de Groot 'bekende en minder bekende, maar altijd opmerkelijke gasten' aan de hand van boeken vertellen over hun leven en werk.

Kolkende Taal
Komende zondag wordt aflevering 15 opgenomen met officier van justitie Pieter van Rest, muzikant Arwin Warners en, jawel, cultuurjournalist Joep van Ruiten. Maar er staat meer op het programma: een column door Marcel Möring, een optreden door zangduo Van Luie Kees en de vertoning van een filmpje waarin Jetze Dam - heel even - de sociale media laat voor wat ze zijn en op bezoek gaat bij verslaggever/columnist Rosa Timmer.

Huishoudelijke mededeling: "Publiek is van harte welkom om de opnamen in de intieme studio mee te maken. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is reservering noodzakelijk via deze link.  De toegang is gratis. De uitzenddatum van aflevering 15 is 8 november op RTV Drenthe, kanaal 33 om 10.00, 11.00, 13.00 en 22.00 uur. Eerdere afleveringen zijn te vinden op www.bibliotheekassen.nl/kolkendetaal."