Kunstroute Morene en Veen langs 13 adressen
Emmen als culturele hoofdstad van Europa

Opening Kunst Kwartier Waanderveld Emmen

Vijf beeldend kunstenaars en een grafisch vormgever hebben op bedrijvenpark Waanderveld in Emmen de handen ineengeslagen voor Kunst Kwartier Waanderveld, een samenwerkingsverband op het gebied van beeldende kunst, vormgeving, cursussen en workshops.

 

Zondag 7 juni presenteren de participanten zich met een open huis en een programma op verschillende locaties met beeldende kunst, muziek, mode en muziek. Optredens worden verzorgd door Gauke Zijlstra en Marijke van der Scheer (gedichten), Martin Groenewold (Nederlandstalige pop), Vreemde Vennoten (hiphop), Tinkers, drinkers & dreamers (folk) en bigband Jazzventure.

 

Aanvang is 13.45 uur bij Abel, atelier voor beelden en letters (Elsbeth en Henk van Beilen), Atelier Helderrood (Ellen Kroeze en Dick Lubbersen), Galerie Dijkstra (Ria Dijkstra) en Galerie Opera VII (Maarten van Leuken).

Reacties

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).