Gerard Nijenhuis gemeentedichter van Borger-Odoorn
Prachtige kunst uit een moeilijke tijd

Don Diablo levert titelsong ‘Radeloos’

Don Diablo levert met het nummer Life is a Festival de titelsong voor de film Radeloos naar de gelijknamige bestseller van Carry Slee. Naast de titelsong heeft DJ, producer, componist, zanger, remixer en platenbaas ook alle muziek voor de bioscooptrailer geleverd die vanaf juli in de bioscopen te zien zal zijn.

 

Don Diablo: “Toen ik het script opgestuurd kreeg spraken de achterliggende thema's in het verhaal mij meteen aan. Het is een film voor jongeren, maar wel een film met een boodschap en met een topcast, wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is.''

 

Naast Renée Soutendijk, Monic Hendrickx en Victor Löw zullen ook Hugo Haenen, Kees Boot, Kees Hulst en Aart Staartjes in dragende rollen te zien zijn. Het scenario van de film is van Maria Peters, de regie van Dave Schram die ook Timboektoe verfilmde. De opnames voor Radeloos zijn net afgerond.

 

Vanaf 2 oktober is de film in de bioscoop te zien. Dan verschijnt ook een speciale filmeditie van de bestseller Radeloos. Don Diablo bracht vorige maand zijn nieuwe mixalbum Sellout Sessions 02 uit. Zijn nieuwe artiestenalbum, waarop ook de titelsong voor de film te vinden zal zijn, wordt begin september verwacht.